Tervetuloa Jyväskylä-Peurunka Patikkaan!

Share This Post

Jyväskylä-Peurunka Patikka -tapahtuma kerää yhteen niin luonnossa liikkujat sekä liikunnasta innostuneet aikuiset kuin koko perheenkin. Viimeksi Jyväskylä-Peurunka Patikassa oli yhteensä yli 400 osallistujaa!

Valitse lyhyempi lenkki perheen kanssa tai kokeile pidempää reittiä yksin tai ystävien seurassa. Tähän tapahtumaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan luonnosta ja patikoinnin ilosta! Mukaan voi tulla kävellen, juosten tai sauvakävellen, yksin tai isommalla porukalla.

Matkavaihtoehtoina on 30 km Jyväskylän Huhtasuolta Peurunkaan sekä Peurungan maastoissa 17 km, 10 km ja 4 km.

Osallistumismaksu määräytyy matkan mukaan. Osallistumismaksu sisältää Peurungassa keittolounaan (tarjolla klo 12-19).

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://peurunka.fi/kampanja/peurunka-patikka/

Jyväskylä-Peurunka Patikan järjestävät Ski Jyväskylä sekä Peurunka.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Yleinen

Tervetuloa Jyväskylä-Peurunka Patikkaan!

Jyväskylä-Peurunka Patikka -tapahtuma kerää yhteen niin luonnossa liikkujat sekä liikunnasta innostuneet aikuiset kuin koko perheenkin. Viimeksi Jyväskylä-Peurunka Patikassa oli yhteensä yli 400 osallistujaa! Valitse lyhyempi lenkki perheen kanssa tai kokeile pidempää reittiä yksin tai ystävien seurassa. Tähän tapahtumaan kaikki ovat

Uncategorized

Ilmoittautuminen vuodelle 2025 on avattu!

Jyväskylä Ski Marathonin Early-Bird ilmoittautuminen on avattu vuodelle 2025! Matkoina tutut 50km, 34km sekä 10km. Lähtöpaikkana pidemmille matkoille toimii Vaajakoski ja 10km matkalle Peurunka. Ilmoittaudu tästä linkistä. Lämpimästi tervtuloa mukaan ensi talven ykköstapahtumaan!