Tapahtumainfo

Jyväskylä Ski Marathon

Hiihdetään lauantaina 8.3.2025 upealla hiihtoreitillä Jyväskylästä Laukaan Peurunkaan. Jyväskylä Ski Marathon kuuluu Euroloppet-sarjaan ja vuonna 2025 olemme osa Kalevan kierrosta. Hiihtäjille on tarjolla kolme matkaa. 50km reitti hiihdetään Vaajakoskelta Peurunkaan, jossa reitin ensimmäinen puolikas kiertää Vaajakosken mäkisissä maastoissa.

Maastoltaan helpompi 34km reitti hiihdetään myös Vaajakoskelta Peurunkaan. Molempien matkojen maali sijaitsee Kylpylähotelli Peurungassa. 10km reitti kulkee Peurungan maastoissa.

Lähtö ja maali

Peurungan palvelut

Kilpailukanslia

Jyväskylä Ski Marathon soveltuu kaikille hiihdon ystäville aina kilpahiihtäjistä kuntohiihtäjiin. Lämpimästi tervetuloa!

Sarjat ja hiihtotavat

Lähtöajat

ONLINE ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ 6.3.2024 kello 23:59 SAAKKA. Ilmoittautua voi vielä pe 7.3. kisakanliassa Vaajakoskella klo 14-21! Maksu pankkikortilla tai käteisellä.

HUOM! Ei jälki-ilmoittautumista tapahtumapäivänä lauantaina 8.3.2024!

Osallistujan ohje

Osallistujan ohje julkaistaan tässä vuoden 2025 alussa ja lähetetään noin viikkoa ennen tapahtumaa osallistujan ilmoittamaan sähköpostiin!

Huoltopisteet

Huoltopisteitä on 50km reitillä 5kpl ja 34km reitillä 4kpl. Huolloissa on tarjolla Squeezy-urheilujuomaa, vettä, mehua, suolakurkkuja ja rusinoita.

Tiedustelut tapahtumaan liittyen:

toimisto@skijyvaskyla.fi

Varustekuljetus ja bussikuljetukset

Aikataulu 2025

Osallistumismaksu sisältää varustekuljetukset lähtöpaikalta maaliin.

Bussikuljetukset lisämaksusta. Peurungasta lähtöalueille kilpailuaamuna sekä kilpailun jälkeen on järjestetty bussikuljetukset.

LIPUT TULEVAT MYYNTIIN PIAN!

Bussien aikataulu:

Bussien aikataulut julkaistaan tässä ja osallistujan ohjeessa, joka lähetetään osallistujan ilmoittamaan sähköpostiin. Bussit lähtevät Kylpylähotelli Peurungan edustalta, Kylpylän oven kohdalla olevalta bussipysäkiltä.